♥ fattar inte?

Foki.
Läser ni hennes blogg?

Ok, för det första... Hur faaan har hon och hennes pojkvän råd att resa så mycket dom de gör? Visst hon tjänar mycket pengar på bloggen, men hon själv säger ju att hon lägger undan alla de pengarna till sitt framtida företag, så hur har de råd att resa till Tokyo, New york osvosvosv och bo lyxigt, shoppa massor, i princip varannan månad?

Men nu till vad jag dampar om just nu, haha..
Idag fyller Foki's pojkvän år. Av Foki's föräldrar får han en Canon eos 5D mark 2 !! En kamera, där bara huset kostar över 20.000kr! Och det ger dom alltså till deras svärson? Haha jag fattar verkligen inte vart alla pengar kommer ifrån.
Kan tillägga att Foki typ nyss fick en ny Macbook Pro av sina föräldrar, plus att hennes pappa sagt att när hon tar körkort får hon välja vilken bil hon vill, så köper han den till henne (!!!!!)

Jag vet inte vad hennes pappa gör men hennes mamma verkar ju typ äga en pizzeria? Hur är dom rika, och HUR rika är dom egentligen!?

update: här hittade jag en artikel på aftonbladet om Foki's pengar.. hon shoppade tydligen för 50.000 kr i tokyo!? herreguud... haha, konstigt att hennes mamma blev lite chockad? (då hon tydligen betalade för kalaset)



printscreen från http://fokis.se/

Kommentarer
Postat av: Ida

har också suttit och funderat på de där.. helt sjukt.

2010-07-09 @ 16:19:45
URL: http://gustavsoon.blogg.se/
Postat av: Loova

Ja du , skulle man ens ge sådan till sin dotter? :O jag skulle aldrig få, och jag tror inte många skulle få en. Ja var kommer alla pengar från? :O

2010-07-09 @ 16:20:58
URL: http://livetmedloova.blogg.se/
Postat av: Zandra

Helt sjukt mycket pengar!

2010-07-09 @ 16:23:01
URL: http://zandravonhelvete.blogg.se/
Postat av: claudia

det har jag oxå undrat ett bra tag nu :s

2010-07-09 @ 16:25:20
URL: http://qlaudiia.blogg.se/
Postat av: Sandra Karlsson

Du är knappast den enda som hakat upp sig på det där. Fyfan, jag blir faktiskt arg :p Det är helt galet! Och att hon tidigare skrev på sin blogg att hon bara är "en liten student och det är svårt att få ekonomin att gå ihop". In my ass! Kan hennes föräldrar ge hennes pojkvän en jävla kamera för över 20k, köpa henne en macbook, ge henne en bil, så tror jag knappast att hon någonsin ens behöver tänka på pengar.

Man börjar ju som sagt undra var pengarna kommer ifrån, det är ju knappast så att hennes päron tar ett lån för att köpa en svindyr kamera till deras dotters pojkvän. Hur som helst, galet var ordet!

2010-07-09 @ 16:26:23
URL: http://sskl.blogg.se/
Postat av: Anonym

de kanske JOBBAR, din fattiga människa. tänk lite. varför ska de inte få ge hennes pojkvän vad fan de vill? sluta var så jävla avundsjuk och tjäna lite pengar själv istället.

2010-07-09 @ 16:40:30
Postat av: Lisen

anonym: HAHA gud vilken tönt du äääär. Jag är inte avundsjuk, visst det vore ju gött att ha massa pengar, det jag menar är bara att jag inte fattar grejen, vart pengarna kommer ifrån eftersom hon påstår att hon inte tar några pengar av vad hon tjänar från bloggen. Men uppenbarligen är ju hennes föräldrar RIKA och galet generösa.



2010-07-09 @ 16:43:33
URL: http://lajsn.blogg.se/
Postat av: Lisen

sen hallå eller. vadå dom JOBBAR? ja so what? vad tjänar en medelsvensson? runt 20.000 i månaden kanske om man lägger ut det.

mina föräldrar jobbar väl också, liksom min sambos, inte skulle dom gå och köpa en kamera/dator/bil till mig för det, haha :)

2010-07-09 @ 16:48:59
URL: http://lajsn.blogg.se/
Postat av: Frida

Blev åxå fett irriterad på det där!

20.000 kr är lite o ta i !!!!!!!!



2010-07-09 @ 16:50:21
URL: http://fridansfoto.blogg.se/
Postat av: Louise

Det knäppaste är att pappan är sjukpensionär (står i artikeln)! De får väl inte mycket pengar? Har han värsta förrådet med pengar i eller vad är grejen? Jag fattar inte heller. Min mamma är också sjukpensionär, kanske hon också egentligen har råd att ge mig massa saker men inte erkänner det för hon spar dem till bättre tider? haha. Helt knäppt.

2010-07-16 @ 01:14:24
URL: http://lunalooney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0