tik tok

Föresten.. När jag var i Örebro förra veckan så köpte jag en kompis till min fina rosa klocka. Det blev en blå, eller turkos, ja, ni ser själva. 99kr gav jag för den kopian, den känns jäkligt plastig (ja dom är ju i plast men ni förstår nog) och är inte riktigt lika snygg som min rosa, lite dyrare, men hey, det är något att byta med :) 99kr = värt!

Jag var där och köpte en till mig och en till Tusse på morgonen, senare på dagen när vi gick tillbaka för hon skulle förkorta sin och så så står vi där. Och killen i kassan säger:
-Ja dom här är ju populära nu! Alla i skolan har väl såna va! (typ som att vi är 12 år eller nåt)
Jag ba:
-Eeeh, skolan?
Har var säkert typ 22 år, alltså typ lika gammal som  oss, och pratade med oss som att vi var värsta småttingar, haha, fyfan vad stött man blev. Vafan SÅ jäkla små ser vi inte ut, lägg av :( haha


99 vs 499kronorsklockan, haha

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

sista maj

Vad tiden går fort! Imorn är det juni och då borde det vara sommar på riktigt, men dit har vi inte kommit än, iaf inte här nere, verkar som ALLA andra förutom götet har sol. Alla verkar kunna ligga ute och sola och gotta sig, jag vill också ;(
Och snart är det väl höst igen... Haha. Känner mig riktigt optimistisk som ni kanske märker. Nä, men hoppas verkligen att sommaren kommer hit snart, vill ha sol!

I torsdags var det alltså studentfirande. Blev somsagt riktigt avis när de stod och dansade och härjade på flaket.. :)
Här är ett par bilder från dagen, har miljarder bilder på själva studenten men känner inte för att lägga upp dom här faktiskt, hehe.


torsdagens outfit


och en liten studentmona


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

tystnad, tunnel, avfart

igår var en riktigt lång och intensiv dag, men samtidigt jätterolig! började alltså med att svärmor (haha) hämtade upp mig, vi handlade lite sen åkte vi hem till dom. hon hade vart och köpt lite bubbel och annat så vi skulle inleda dagen (vid typ halv tolv, haha) med en flaska. dock hamnade halva på golvet men det lilla som blev kvar slurpa vi i oss tillsammans med lite skagenmackor. sen åkte vi vidare till angered där lilla mona skulle gå ut. alltså herreguuud vad jag ville ta studenten igen när jag såg hur kul de hade på flaket! blev riktigt avis faktiskt.. :)
medans mona dansade på flaket åkte vi andra hem till oss och fikade, och drack lite mer bubbel haha. sen åkte vi in till stan och var ute och åt på lotus bar tror jag bestämt det hette, besviken på maten men hey, så kan det vara. :)
sen var vi alla helt slut, så medans mona fortsatte ut för att festa åkte vi hemåt.

nu ligger mona och sover här (baby fick hämta henne vid typ halv fyra inatt, aw! är man snäll så är man) så jag tippar runt på tå för att inte störa alltför mycket. håller iaf på att baka lite bröd igen, hade lite jäst kvar så lika bra att använda den, ja plus att vi inte har något bröd då haha.

i helgen har vi tänkt åka ut till skuugen och joonas föräldrar, grilla lite, mysa lite, förhoppningsvis sooola lite.
vad ska du göra i helgen?



© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

so sick

är trött och ledsen över att saker aldrig blir som jag vill...
orkar inte.


skulle behöva henne att krama på nu :( finastefinaste cindybäbis. miss je

studentdag

Jo jag tänkte att jag skulle ta studenten iår igen, why not liksom? :)
Heee heee, nä, babys lillasyster är det som går ut idag...  Är ungefär lika fint väder som när jag tog studenten, grått och mysigt, haha.
Äääh jag är lite stressad, har vart uppe och diskat, dammsugit lite och sådär, mosat i mig en halv macka, och nu precis duschat. Runt tio skulle jag bli hämtad, alltså egentligen fattar jag ingenting om den här dagen men det blir säkert bra. Ska iaf somsagt bli hämtad då, av min kära svärmor, hah, sen får vi la se om jag överlever några timmar med henne, hahaha, närå. Men lär iaf göra mig iordning lite nu, ha en fin dag!


min studentis

Ps. är inte alls sugen på att åka utomlands nu, nää, dumma tusse! ;)

waiting

Sitter hemma hos robert, alltså i min gamla lilla fina lägenhet, haha. Kom hit stax före åtta imorse och har sen dess typ kollat på tv och suttit här och läst en massa bloggar. Tio över ett går mitt tåg hem till göteborg, och sen resten av dagen blir det nog bara mys. Är så himla trött idag. Och igår, och i förrgår haha, näädå. Men igår alltså, herreguud hade såå ont i hela kroppen på kvällen, var helt öm överallt. Varför? haha jag veeet inte. Konstigt.
Nä nu ska jag lägga mig på soffan en stund och sen blir det somsagt några timmars tåg.

Puss


har träffat fina goa therese under alla tre dagar här, yaay <3


Måndag

Godmorgon.
Sitter och ska köpa tågbiljett tills hemresan på onsdag, men jag har ju sån beslutsångest så kan inte välja mellan två tider haha! Lutar ju åt den tidigare dock då ingen verkar vilja leka med mig, haha..
Sen har jag massor att göra nu innan jag ska åka till Öret. Måste leta upp kläder, packa, leta fram massa andra grejer, skicka iväg lite mail, lägga in ny musik på mobilen, osv.. Böh blir stressad bara jag tänker på det, borde nog börja nu, haha!
Yesyes, ha en fin dag :)


random bild från balen, ett heelt år har gått

helgen i bilder


joonas lekte pirat med kuddhatt :D




det bakades och gjordes god thaigryta (och mumsig hemmapizza)




och det var soooommarväder


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

sommarvärme

Gillar vädret! Mmhm! :)
Igår och idag har det vart riktigt fint, idag blåser det dock endel kalla vindar, brrr... Igår satt jag ute på balkongen och fick nog pyttelite färg iaf, och idag låg jag och boo ute en sväng på en gräsplätt, sen blev det dock nysattack efter nysattack från hans sida så då gick vi in istället efter någon timme. Så sen har jag vart duktig och putsat fönstrena ut mot balkongen + torkat av balkongmöblerna, lite sånt där som behövs efter en lång höst och vinter..
Blev en riktig bakhelg också, i fredags bakade jag somsagt bröd, och igår blev det havreflarn och skurna chokladkakor (ni vet såna med pärlsocker på, som man gjorde när man var liten?). Så nu överlever Joonas kanske utan mig några dagar när han fått kakor tänkte jag, haha! Åker ju till Örebro imorn, men åker hem på onsdag så det blir en kortis..
Hoppas värmen och solskenet håller i sig för nu vill jag få färg på blekfiskroppen, haha.

Hahaha måste bara säga det här. Hörde precis noona prassla lite i vardagsrummet, så ropade jag "vad äter du!?" "inget!" får jag som svar, lite sådär busigt nivet, så går jag dit och tittar och då sitter han där med en näve kakor och lite sprit, haha. Störd är han.

Lägger upp lite bilder från helgen strax.. ;)

Btw, nån örebroare som vill leka tisdag eller onsdag kanske?




© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

Alejandro

Baby är nog lite trött på mig för jag har haft Lady gagas - Alejandro på hjärnan sen igår, så då och då (typ hela tiden alltså) går jag runt och sjunger aaaleejaandrooo, alejaandro, haha!
Igår gjordes det mumsig hemmapizza, mmm! Sen bakade jag somsagt mitt favvobröd. <3
Kanske slänger upp recept om någon bryr sig, höhö. Men nu ska jag rota fram lite kläder och sätta på fejjset  sen ska vi åka in till stan en stund, i det faktiskt ganska fina jättefina vädret! :)
Ha en bra dag!


bästa brödet

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

if i ain't got you

På tal om pengar föresten.. Ska åka upp till Örebro igen på måndag, och köpte tågbiljett igår kväll, och fy vad dyrt det är. Blir såklart billigare om man köper biljetterna i god tid men när man inte kan det då? Betalade drygt 300 för en enkelbiljett upp då på måndag, sen ska jag åka hem nån dag efter, då lär det kosta lika mycket, och sen ska jag eventuellt upp igen några dagar efter det. Bööh! Fattar ni vad pengar det blir eller? Herregyyyd, är ju inte gjord av pengar som sagt, SJ! Haha.. :)

Det åskade lite igår, precis som jag trodde med tanke på hur kvavt och varmt det var under dagen, och idag är det grått som vanligt. Verkar som överallt annars så är det fint väder nu? Alla verkar kunna sätta sig ute och sola och traska runt shorts och allt vad det är.. Men näää, inte där jag bor såklart. Haha. Åh känner mig som värsta klagarn här nu men det är inte det att jag har extra mycket att klaga på just nu, det är bara det att nu när jag har någonstans att skriva av mig kommer allt ut typ, haha! :) Illa, ska bättra mig!
Jaha, ja, det åskar visst nu med hörde jag precis, haha. Men det kan väl vara lite mysigt, första åskan i år liksom :)


Nu ska jag gå och plocka lite i köket, och lite senare har jag tänkt att baka mitt favvobröd! :D Kanske delar med mig av det här sen, vem vet?
Sen blir det väl gammalt hederligt fredagsmys med min kära, men! Vi har pratat om att gå på bio imorn, men vet inte vad som är värt att se... Har nån något tips på någon bra biofilm som går just nu? :)



hjärtegull

money, money, money

Något jag tänker på mycket är det här med pengar. Det finns ju uppenbarligen någon som har sagt att "pengar gör en inte lycklig", och jag håller faktiskt inte med.
Jag menar inte att bara för att man har pengar är man automatiskt lycklig, inte alls, men jag tycker man blir alltför begränsad i sitt liv utan pengar, och därför ser jag absolut pengar som en del av ett lyckligt liv. Alla tycker säkert inte så som jag gör, men som den personen jag är, så mår jag inte bra, och blir lycklig av att inte kunna slappna av när det gäller pengar och att jag alltid känner att det finns massor med saker (behöver inte vara särskilt dyra saker) som jag vill ha, men känner att jag inte har råd med.

Jag är en sån tjej (som de flesta andra) som älskar kläder, skor, väskor, smink. Även att kunna resa känns viktigt för mig. Att kunna hålla på med det jag brinner för, som är fotografi. Och att bo fint, inredning, det är också något jag tycker är viktigt. Bara att känna att jag kan åka och hälsa på min familj och de vänner som finns kvar i min hemstad, utan att planera och spara länge liksom. Allt det här kostar pengar. Pengar som jag, som arbetslös, inte har helt enkelt. Att känna att man är så begränsad i sitt eget liv känns förjävligt rent ut sagt. Alltså jag tror ni förstår, alla vill vi väl kunna resa nån gång ibland och köpa den där snygga klänningen man spanat på? Jag menar inte att jag inte kan vara lycklig om jag inte är rik eller så, men att ha någon slags ekonomisk frihet tycker jag är viktigt.
Jag tycker alltså inte att man blir lycklig av pengarna i sig, utan vad man kan göra med dem.

Jag vill bara klargöra också att jag menar inte att jag bara vill "ha" pengar, att jag tycker att jag borde få pengar på ett eller annat sätt. Nej, visst det vore väl underbart att vinna en massa pengar, eller ens lite pengar. Men det är klart att jag vill jobba för det, jag menar inte att jag ska gå hemma och tycker att jag borde få en massa pengar för det. Klart man ska jobba för sina pengar.

Ja, jag är arbetslös. Ja, jag tog studenten för ett år sen nu, och har inte jobbat sen dess, men har ni inte suttit i min situation så vet ni ingenting om den. Jag blir riktigt frustrerad på folk (tjejer framförallt, som alltid när det gäller skitsnack) som snackar så jääävla mycket skit om folk dom inte vet någonting om.
Tror ingen som inte har vart i den här situationen förstår hur mycket det tär på en som person. Det faktum att jag på det bor i en stad, som jag har lärt mig hata de senaste månaderna, haha, där jag inte har några vänner, någon att bara ta en fika med eller prata med när jag har en dålig dag. Jag har såklart min sambo men det funkar ju inte riktigt så i längden. Att jag har 30 mil till närmsta axel att gråta på om något går fel, gör att jag känner mig ensam, hjälplös. Aa ni vet. Det hjälper inte direkt att jag som grädde på moset inte kan göra saker jag vill, inte kan få ens ett jävla skitjobb liksom. Fattar ni hur värdelös man känner sig eller? Nä tror inte det faktiskt..

Kommer säkert radera det här inlägget snart men kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite. Creds till den som orkade läsa igenom mitt babbel, haha.


Vad tycker ni, blir man lycklig av pengar?


tired

Hemma från ett svettigt möte nurå. Ja själva mötet var ju inte så svettigt men det är äckligt varmt ute, sådär kvavt och äckligt ni vet så man blir helt svett av att bara vara.
Så nu, efter att ha svettats hela dagen är jag helt matt, haha.
Efter mötet smet jag somsagt in på H&M, och kan säga att det jag var där för att kika på var inte alls som jag hade förväntat mig, hittade dock lite andra godingar men ajabaja sa jag då och gick därifrån haha.
Nu lagas det lite mat och sen får vi se om man piggnar till eller dör i soffan.
Byebye.

shoppingsug

Alltså, jag har lite shoppingproblem. så länge jag inte shoppar går det bra, men när jag väl har börjat, så har jag så jääkla svårt att sluta, när jag väl har börjat hitta grejer blir det bara mer och mer och mer och vill då shoppa allt det där jag har kikat på tidigare men tänkt "nej" om. nu har jag gett mig själv shoppingförbud ett tag, jag har shoppat endel på sistone, mycket nödvändigheter som typ nya leggings och sånt som jag använder varje dag, men iaf. nu är jag fattig så nu får det räcka, haha.
men vad säger man? jag älskar kläder och skor och väskor och smycken och allt. haha. sen att jag inte har användning för allt, det är väl en annan sak va? man kan väl få samla ändå?
okej, nä, jag har ju faktiskt liite pengar, bara att jag har satt dom på ett sparkonto för vår framtida resa till london. kanske var lite överambitiöst att sätta in så mycket som jag gjorde med tanke på hur mycket pengar jag får in i månaden, plus att jag förra månaden fick mitt sista studiebidrag, och hamnade lite emellan bidragen på AF, så den här månaden får jag typ ingenting, haha.. så kan det gå, men somsagt, jag har ju litegrann att ta av om det krisar, plus att min snälla mamma är som hon är.. <3
hur som helst, det jag skulle säga var ju att idag kom fashion against aids in på H&M, och med där finns ett linne jag har kikat på sen bilderna på kollektionen kom ut, såg nu på hemsidan på en annan bild att det inte såg ut riktigt som jag tänkt mig, men tänkte iaf se om jag hittar det i butiken så man kan klämma och känna lite haha :) (trots mitt shoppingförbud, för man kan ju säga att jag ville köpa detta för månader sen haha)
så det ska jag försöka hinna med senare idag efter ett litet möte..



några av alla de godbitar man kan hitta på H&Ms hemsida just nu

perfectly lonely

nu, som många andra dagar, önskar jag att jag var en sån här liten skitkorv igen som inte fattade nånting och höjden av ledsenhet var när man inte fick en glass typ.


jag som liten korv

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

blame it on the weather

Vet ni vad jag hatar?
När man vaknar upp, och det är huur fint väder som helst, man blir jätteglad, tänker att man kan sola och hejochhå. Sen nån timme senare börjar det bli tråkigt och grått igen. Vad är det för jävla skit? Vart är min sommar? Vart är min sol? Det räcker fan med skitväder nu :(

update: ja alltså, det är ju inte skitväder nu, men när jag gick upp var det inte ett moln på himlen och så, sen dess har himlen typ blivit täckt av gråa moln. jag menade mest i allmänhet sådär. så nu vet ni, haha.


såhär vill jag ju ha det. (gammal bild från 07)

50årsfest

I lördags var det alltså 50årsfest som gällde i Vikersvik. Mamma fyllde år 12 mars och nu hade hon bjudit in runt 50 vänner för att fira. Partytältet var uppe, popcornmaskinen framme, massor med mat gjordes iordning, och bra blev det!
Vi höll på heela dagen med att laga mat, ställa iordning bord, leta fram porslin, glas och grejer, plocka blommor, städa, ja allt sånt där som hör till ni vet.. Till sist ramlade det in folk och det blev ju somsagt fullt hus.
Och fint väder fick vi också! Dagarna innan var det grått och regnigt, men på lördagen klarnade det upp och var varmt och soligt. Härligt värre! Verkligen tur, för på söndagen gick vädret tillbaks till att vara grått och regnigt igen..
:)

.. Nu ska jag logga in på AF och se om jag hittar några jobb att söka, och senare ska jag nog fortsätta redigera lite bilder så jag kan skicka dom till mamma sen. (Och tusse du ska också få ;)






© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

örebrohelgen

I tisdags (förra veckan, inte idag ;b) åkte vi alltså ner (upp, blir skadad av joonas som alltid säger ner, vilket är så fel så fel) till mami och pappa.
På onsdagen gjorde vi bara lite ärenden och sådär inne i Örebro, boo testade några gitarrer som han är sugen på. Aaah alltså det är gitarrer, gitarrer, gitarrer nu här hemma. Blir lite sådär små trött på det faktiskt. Hela tiden, varje dag, allt som är viktigt just nu är att spela gitarr, och att kolla på nya gitarrer, haha, knäppis.
Hursomhaver.. Jo på torsdagen var vi på välgörenhetskonsert i Karlskoga. Som bland annat min fina syster vart med och ordnat, och pengarna ska gå till ett upplevelserum på USÖ (http://www.facebook.com/event.php?eid=281825020826&ref=mf)  Bland annat så var Lars Eriksson där, ni vet, han som var med i Idol?

lars eriksson (bild från google)

Det var iaf jättebra och de fick tillslut ihop 36500kr på kvällen om jag inte minns fel, jättebra ju :) Efteråt gick gänget (ja vi var typ 10st, mammapappa, jag, joonas, tusse robert, och två par av mammapappas kompisar, sen kom johan med, och i slutet trillade nina in) och åt på en pub typ, var gött och högljutt som tusan som alltid när mammas kompisar är med haha!


på torsdagen så byggde snygga familjen upp ett stort partytält på baksidan i regnet, haha, själv satt jag inne och beundrade de snygga kläderna de hittat.

Dagen efter då på fredagen så åkte jag, tussan, råbärt och noona in till mommo en stund. Man får passa på när man kan för hon blir inte direkt bättre, lilla mormor..
På kvällen sen drog jag och therese till några från hennes klass och förfestade, sen när det började bli sent tog vi ett par taxibussar till strömpis (böööh) och var där en kortis. Ja jag ville inte dit från första början men det ville ju alla andra så det var ju bara att hänga på. Har vart där en gång förut, åh nää. Nu räcker det, haha, blä, bara massa små, tycker det är riktigt tråkigt. Inte min grej. Härlig uteplats yes, kan absolut tänka mig att sitta där nån sommarkväll, men annars näää... Så sen smet jag och tussan och åt lite, sen gick vi till min gamla lägenhet, som nu är råbärts, där han lekte med noona, albin och tom, och störde dom lite.
Sen var vi trötta ska ni veta, kom hem till maddapadda typ halv fyra. Snaark.
Lite segt att komma upp sen på lördagen när man skulle vara duktiga och hjälpa till en massa, för på kvällen vankades det fest!
Mer om det och lite bilder snart..



love


(jag och min fina) foto: tusse med min kamera. redigering: me

tröttis

Gud i london! (som en av mammas kompisar sa när hon försökte ta sig upp för trappen i lördags, haha)
Har suttit här hela dagen nu, läst sjukt mycket blogginlägg (och medans jag läser så hinner det ju komma upp nya, tar ju aldrig slut... haha) kollat igenom mailer och lite sånt. Är sjuukt seg nu, fyfan, har inte rört mig härifrån förutom för att kissa och hämta lite pastasallad, haha. Somnar nästan nu ju.
Men håller på och laddar in bilder från kameran och så ska jag kika igenom dem lite, sen får vi se hur mycket mer dator jag orkar med idag...

Pusspuss.

dagen

Hejhallå!
Kom hem igårkväll från Örebro, har haft det kanon iaf. Vill ju liksom inte åka därifrån..
Tog igen mig lite nu imorse och låg kvar i sängen tills halv elva eller nåt, vaknade ju hundra gånger innan men ville inte riktigt kliva upp, haha. :)
Nu har jag precis läst ikapp lite på fejjan, och loggade precis in på bloggkoll... Åh herregud säger jag bara. 333 står det. Yesbox, är bara att "ta tag" i det då, hehe. Ska kolla på torsdagens Bella&Tyrashow också, kan bli intressant när Kissie är med :b
Ja somsagt, har lite att göra, sen måste jag kolla mailer, kolla jobb, ladda in bilder osv. Blir nog en heldag här. Men först ska jag göra iordning något att äta :)
Hörs nog senare när jag har tagit mig igenom alla dagens moment ^^

örebru

Yes. Vi kom hem till mami och pappa igårkväll, åt lite mat, tittade lite tv, sen sussade vi sött i mitt "flickrum" som man säger haha. Känns dock inte som mitt rum längre eftersom Råbärt har bott där ett tag, men mina fina svarta väggar är ju kvar iaf <3 haha :)
Idag har jag och bäbis vart i Örebru för ett litet ärende, sen shoppade jag lite hårfärg och annat nödvändigt och babe testade ett par gitarrer han är sugen på. Men hallå eller, hela örebro är ju en enda stor byggarbetsplats typ?
Nu sitter jag iaf med mammas jobbdator i knät och ska läsa lite bloggar. Sen ska jag försöka tvinga mig på Joonas för att få klippa av nån centimeter av hans hår haha! "vill inte!" säger han men jag vill, så då äre så :D Snäll jag är mot min sambo va? 
Sen ska jag upp på vinden (om jag vågar haha, är ju massa spöken och spindlar där!) och kika på ett sminkbord jag tänkte sno med mig hem sen.. Om det får plats i bilen? Det har jag inte ens tänkt på haha, men det löser sig väl alltid?..
Yees, så intressant blev det idag, hare gött. ;)




© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

today

Varför måste det alltid kännas som att jag måste välja mellan er, och vad jag än väljer så blir det ju bara fel. Orkar inte. Vill bara skita i allt när det blir såhär. Inte göra nånting. Inte vara med någon av er. Bööööööööh.

Jävla bajs säger jag bara. Och igår dog jag av magont, och kände av det när jag gick upp idag också.. Ännu mer blä. Hatar att ha ont i magen, det är nog det sämsta stället att ha ont på? Bläbläblä.
Klagklagklag. :)
Har iaf inlett dagen med the voice och suttit och asgarvat när Kjell testade på chatroulette och det kom upp snuskisar som han sa :D Haha FÖR kul.
Nu ska jag vara duktig och plocka iordning kläder, diska lite, städa, ja såntdär. Åker ju till Nora senare idag och visst vill man inte komma hem till en rörig lägenhet när man har vart bortrest? Nä, usch. Så ska försöka få lite mer ordning häromkring samt försöka påbörja vår packning, haha! Jag är u s e l på att packa. Eller alltså.... Mitt problem är att jag inte kan bestämma mig för vad jag ska ha med mig, man vet inte riktigt vad man ska göra, vad man vill ha på sig... Så jag vill gärna ta med mig allt jag äger typ. Jag förvarnade Joonas igår om att "det blir kanske den stora väskan" ja, den är stor, det är den jag haft till USA i tre veckor, Indien i två.. Aa ni förstår, en sån stor. Haha. Så sa jag att "då får ju allt plats i den så behöver man inte ha typ necessär och sånt i en mindre väska"  "mmm, det hoppas jag" fick jag till svar. Och då sa jag.. "eller aa, vi får väl se hur mycket som får plats!" :D haha. Ja ni hör ju själva, har ju problem, vi ska liksom vara borta tis-söndag, så svårt kan det väl inte vara eller?

Nej lär sätta igång om jag ska hinna med nåt, har ju en tendens att fastna här så fort jag går förbi så, haha... :)


laddade upp igår med tidningar tills bilresan senare idag

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

new


helgen

Blev ingen sol i helgen som jag ville att det skulle bli :( Det regnade istället hela lördagen typ, jippiee...
Nä så vi var på stan en sväng i lördags, drog igenom två butiker innan vi tröttnade på folk och regn, men kom iaf hem med en del nya underkläder, linnen, tshirts/tunikor å lite så. Efter stan åkte vi ut till härryda och umgicks fram tills igår eftermiddag, då vi köpte lite gott (munkar var vi sugna på) och åkte hem och mös, tvtittade, spelade gitarr, var ute och gick, och sen avslutade vi två tröttisar kvällen med att titta på Sherlock Holmes. Snuttis somnade i slutet, så ja det blev lite sent (haha a alltså vi har ju blivit som en gammal tant och gubbe), å det kändes idag, är zombie och har försökt ta mig upp ur sängen flera gånger, lyckades tillslut strax efter nio iaf, haha.
Har du sett Sherlock Holmes? Vad tycktes?

Puess på er.


finaste cindybästis sommaren07


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

friday morning

Hallååe.
Har degat framför the voice nu ett tag medans jag vaknat till och nu har jag precis bunkrat upp med lite frukost här framför datorn och ska läsa lite bloggar och kolla på gårdagens bella&tyrashow. :))
I helgen är tanken att åka ut till skogen och hänga lite, hoppas på sol så man kanske kan få lite färg nångång, börjar tröttna på att vara vinterblek. (ja jag vet att det finns solarium men jag är väl lat och orkar inte gå 500m, haha)
OCH på tisdaaaaaag ska jag (vi) äntligen åka upp till örebruue å nora, ska bli så gött för jag är så trött på götelaborg nu så det är helt sannslöst. Höhö.
Har förövrigt också fått en veckas jobb i örebro, fast det är aslångt kvar, typ i slutet av augusti, men det är något iaf, så det är najs.
A, det var typ det.
Hejsvejs.




© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

telephone

Nu har jag vart uppe sen strax efter sex imorse, rätt skönt (förutom att ett jävla sär ringde och väckte oss igår, ja jag kan säga sär för den personen lär aldrig läsa min blogg ändå haha). Inledde dagen med the voice såklart, sen drog jag till AF när dom öppnade och fixade in mig i jobbgarantin igen eftersom jag var tvungen att skriva ut mig från det när jag gick i skolaan. Sen tog jag en sväng på hemköp och köpte lite gottis som ananas, passionsfrukt, lime, apelsiner, och potatis! haha. Och sen fick jag visst med mig den nya maraboun.. Tänkte gömma den nånstans (kan lika gärna lägga den framför dörren joonas lär ändå inte se den haha men iaf) och plocka fram den senare (till greys kanske :D) när vi är sugna på nåt. Har hört endel om polkan så kände att jag var tvungen att prova jag med! :)



Nån annan som provat den?


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

heartless

Vad är bästa sättet att starta dagen på?
Jag skulle säga såhär. Vid halv sju förflyttar man sig från sängen till soffan och ligger där och degar och vaknar till, till vakna med the voice i några timmar. Precis som jag gjorde idag, haha. :) Så jäkla skönt sätt att vakna på haha.
Förövrigt idag har jag inte gjort så mycket vettigt alls förutom att städa lite i sovrummet, men blir ju aldrig klar, tar tag i det lite då och då men lyckas aldrig bli helt färdig haha! Sovrummet är mitt hatobjekt när det gäller städning kan man väl säga. Sen har jag stekt massor med pannkakor, och ätit några av dom såklart, mumma!
Sen har jag diskuterat otrohet på ett forum men jag ooorkar inte skriva om det just nu, tänkte att jag skulle men är lite (mycket) seg i huvudet så tar det nån annan gång.


Igår var det hollywoodfruar (Maria Montazami <3<3<3) idag är det ugly betty och imorn världens bästa greys! Lööve it.
Nu ska jag hänga tvätt och sen kryper jag förmodligen ner under täcket jag har i soffan och klagar lite på att det regnar.

Puss.

världens bästa Maria Montazami :D (bild från gooogle)

blogg

böööh orkar inte med att bloggen ser fulare och fulare ut, haha. igår fick vi tillbaks vår vanliga skärm som vart inlämnad som är.... nåågot större än min gamla som vi har haft under tiden, och nu ser ju allt ännu värre ut här.
nä det orkar jag inte med, så vi alla kan väl låtsas att allt ser tiptop ut vaaaa! härligt.
ses.

blahblaaahblah

Haha vad jag känner mig löjlig. Nu är det typ 20e gången jag ändrar det här inlägget. Skitsamma. Nu är det sista gången och jag säger bara; är så äckligt trött på skitsnack.
Tack och hej.

gårdagen

Igår åkte jag och boo in en sväng till nordstan och shoppade lite, eller ja, jag shoppade haha.
Var rätt tomt på folk och absolut inte lika svettigt som det alltid är där annars, haha, så det var najs.
Sen åkte vi hem och spelade gitarr (joonas) och degade i soffan (jag) och avslutade kvällen med how i met your mother och till sist it's complicated.
Idag var det minst sagt segt att komma upp, noonas klocka ringde ett antal gånger innan han kämpade sig upp, själv kom jag inte upp förns 10... haha! (ja, det är sent för mig, jag har blivit en gammal tant...)



blommiga leggins, duschbajs + deo, armband, två nya kökshanddukar


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

tonight

Är happyhappy nu för vädret har idag gått från att vara grått och tråkigt till soligt och en härlig blååå himmel, hoppas det håller i sig länge nu, trött på det gråa vädret efter världens längsta höst och vinter!
Hursomhelst så är jag ensam hemma ikväll, ska bli ganska skönt faktiskt och jag har laddat upp med massa gottis!
Slängde te x tidigare idag ihop min mammas frysta lime/passionsfrukt"tårta", mmmm! Är typ det bästa jag vet! :D
Sen har jag skärt upp en massa grönsaker och gjort lite dipp, och så har jag mina kära vänner anders, göran och ove ^^ till det blir det nog en massa dålig tv när den är som bäst, höhö.
Ha en trevlig kväll!!

update: blev visst inte ensam så jättelänge iaf, men det gör inget, tycker ju om min sambo som tur är ;) hah.


lime/passionstårta

mm, all dagens nyttigheter

bästa vännerna, haha!


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

valborg

Hallu!
Igår var det lika tråkigt väder som tidigare i veckan, om inte ännu tråkigare! Regnade i princip hela dagen så jag och sambon bestämde oss för att stanna hemma och mysa bara. Så det gjorde vi, åkte och handlade massa gott och gjorde tacos (bästa maten ellerhur?) och spenderade hela eftermiddagen/kvällen i soffan och bara var. :)
Mysmysmys.
Och detta var faktiskt min första hemmavalborg som jag kan minnas! haha :b
Vad gjorde du på valborg?


bild från förra valborg


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

RSS 2.0