♥ love and other drugs

Filmen var jättemysig, och bra, och Jake Gyllenhaal var snygg som tusan i den! (Bara det är ju en anledning till att se den alltså)♥ second chance


Hellu!
Nu är stängningshelgen avklarad, hur skönt!? GÖRSKÖNT! :) Har vart lite smått kaos idag på jobbet, typ allting tog slut osv.. (bröd, tomater, kött). Men nu är det över och imorgon är jag ledig, vad jag ska hitta på då vet jag inte riktigt, mer än att jag och Prillan ska på bio på kvällen! :) Mysmys.
Har förövrigt haft min älskling hemma i helgen, hann ju inte umgås särskilt mycket eftersom jag har jobbat men det var fint ändå. Och nu till helgen är jag ledig så då får han pallra sig hit igen ♥
Nu känns det som att det är dags att sätta punkt för både detta inlägg och denna dag, så tjingtjong, godnatt, osv.

♥ too much of the same stories in our lives

Dessa jäkla stängningsdagar alltså. Orkar inte! Imorgon är det dags igen.. Så jag lär väl krypa ner under täcket och försöka sova om en stund om det ska bli något utav dagen innan jobbet imorgon. Är väl inte direkt känd för att ta till vara på mina lediga timmar under stängningsperioderna om man säger så. Men det är något jag ska försöka bli bättre på. Även om det kommer bli kämpigt, för fyfaaan vad zombie jag är under dessa dagarna. Hatar det.
Önskar att man bara körde öppningar, fast ändå inte liksom. Det är skönt att inte behöva börja klockan åtta varje morgon, och att man inte alltid jobbar stängning, skönt att ha ett varierande (eh.. a) schema på så sätt. Nackdelen är dock att man aldrig vänjer sig vid tiderna. Det är liksom tre öppningar, fyra stängningar, fyra öppningar, tre stängningar, och så håller det på så. Helt omöjligt att försöka få in några rutiner känns det som.
Ah, just nu känner jag lite "vafan" över det mesta, både jobbmässigt och privat.
Så kan det va, nu skall jag avsluta detta och gå och dreggla ner kudden lite istället!
Godnatt!

♥ speechlessi just need you now♥ f**kin' perfect


♥ home, sweet home?


Då var jag hemma i Göteborg igen! Helgen har jag spenderat hos mamma och pappa tillsammans med Noonis, Therese, Robert och Marcus.
Har haft världens skönaste helg! Bara en massa familjemys, utan en massa press från olika håll...

Nu måste jag göra mig iordning och sen sticka iväg till jobbet, inleder veckan med stängningsdagar, suck!
♥ long time, no seeEnsam
tjej i kombination med alldeles för många koppar kaffe resulterade i en snabbt ihopslängd ny design, i ett halvdant försök att ta upp bloggen lite smått igen, mestadels för att det är så himla roligt att se tillbaka på (säger hon som höll fast vid sitt lunarkonto ända till slutet, endast för alla de pinsamma dagboksinläggen).

Så så blev det, och nu sitter jag här. En liten update på vad som hänt sen sist kanske?
Ja största delen av tiden har jag hållt till på jobbet men har också hunnit med att bl a åka på spa, vart i ullared för första gången i mitt liv, firat min allra första jul hemifrån, firat av det gamla (som jag inte fattar vart det tog vägen!?) och in det nya året, och idag sagt hejdå till min kärlek som (ironiskt nog) har tagit sitt pick och pack och stuckit till Örebro för åtminstone några månader..

Joråsåatte, idag har vart en helt otroligt lång dag, och nu börjar det faktiskt bli dags att avsluta den! Imorn är jag ledig, så blir en jäkla sovmorgon och sen ska jag bara dega, kvällen spenderas sen i en biosalong med Pernilla :) fint värre!

Godnatt!
RSS 2.0