♥ just the way you are

min bästa vän ♥

♥ musik non stop

Vilken helg det har vart.. Ös på jobbet, för lite sömn, ett par för många öl (iaf för att ha vart innan en öppning), ont i kroppen, osv. Igårkväll avslutade jag öppningshelgen med middag ute med mina fina Spice Girls, eftersom en viss medlem fyllde år ;) Senare drog vi vidare hem till prillis där jag blev välkomnad genom att hennes hamster bajsade på mig, haha!
På det hela så har det vart en fin, men jobbig helg! Nu har jag två dagar (idag och imorn) på mig att ladda upp för stängningshelg, och mina två första riktiga skift med anna! Har inget planerat mer än att försöka vila upp mig så gott det går, kan inte riktigt beskriva hur trött jag är. Både psykiskt och fysiskt... Känns tråkigt när andra inte riktigt förstår och man istället känner sig som världens tråkigaste, som att man bara kommer med ursäkter hela tiden.
Menmen.. Nu ska jag försöka vakna till liv, känner mig fortfarande nyvaken trots att jag har vart uppe i massa timmar nu.
Ha det fint!♥ show me how you burlesque

Film nummer två idag blev Burlesque, som sågs på bio tillsammans med fina Olivia! :)
Satt med ett leende på läpparna under de två timmarna, så det är väl ett bra betyg!
Jag hade inte särskilt höga förväntningar alls, så blev riktigt positivt överraskad, jag tyckte den var jättebra faktiskt! En riktig feelgood film.

Ja nej nu ska väl jag göra mig redo för sängen, öppning imorn!


♥ life as we know itVill inte veta av tråkvädret så jag kröp ner under täcket och satte på denna..
And i liked it!
"it's like slumdog millionaire in there!"

♥ it's your final hour

Igår var det sista kvällen på jobbet för "min" AL, och en ösig sista kväll fick vi! Det stannade aldrig riktigt upp, och vid ett tillfälle trillade det in en busslast grabbar.. Men det gick smidigt och typ 10 minuter senare hade alla sin mat. Awesome!
Vi hade en rolig sista kväll och avslutade den med att busa lite inför öppningskiftet, haha. :)
Så, nu är det dags för ett nytt kapitel, och en ny partner in crime :) Blir säkert bra. Alltid en omställning när man börjar jobba med någon "ny".
Jag vet att sist jag fick byta så var jag riktigt skeptisk till det hela (det var nog främst med tanke på att snack som cirkulerar på vårt lilla mellanstadie, för jo, det är typ så vår arbetsplats känns, som en mellanstadieklass). Men det har ju gått galant och jag har lärt mig massor dessa månader, så jag är riktigt glad och nöjd över hur det blev i slutändan, och tackar som fan för allt jag fått lära mig, all hjälp, för jäklar vad jag känner att jag har utvecklats - tusen gånger mer än vad jag har gjort med andra jag jobbat med.
Så nu hoppas jag att det här sista varvet blir minst lika bra. Jo, för innan dom kommer få chansen att kasta omkring mig och sätta mig med någon ny ännu en gång tänker jag vara long gone.

Babbelbabbel :) idag och imorgon är jag iaf ledig, dagens plan var att träffa nilla, men hon blev sjuker så istället är jag hemma och bara vilar upp mig. Imorgon kväll ska jag iaf på bio med oliven! Blir mys.
Nu ska jag gäspa vidare här, ♥

RSS 2.0