♥ wednesday

Vilken kanondag. Började med att städa, okej inte så roligt, men det behövdes lite och nu är det riktigt skönt. Är inte helt klar såklart, då jag skulle leka med svärmor idag också och det blev tidigare än vad jag trott. Men jag har kommit en bra bit på vägen mot perfekt haha ;)
Sen kom alltså svärmor hit, vi planerade att fixa iordning lite på vår balkong som fram tills nu mest vart skräpig och tråkig (för vi har inte kunnat bestämt oss för om vi ska ha dyyra trallar eller bambumatta eller bara måla det fula orangea golvet). Så vi åkte iväg på shoppingtripp. Sen hem och fixa och dona.
Blev en såååån stor skillnad. Nu känns det riktigt mysigt, förut ville man knappt vara där. Visar bilder imorn om jag hinner! :)
Fick ett "roligt" samtal idag också, hihi, får se vad det blir av det...

Nu sitter jag iaf här, har ätit några skedar BJ (nu är den dock tillbaks i frysen) och ska förbereda mig lite inför imorn (möte med coach).
Snart är det helg också, vilket innebär... TJEJHELG! iih. Kulkul! Livet känns helt okej just nu faktiskt, hoppas det håller i sig.
Puss! ♥





© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ hp

Nu har trailern till första delen av Harry Potter and the deathly hallows släppts! Filmen kommer alltså visas i två delar, den ena har premiär i november i år och andra delen får vi se nästa sommar. Jag har gått och tänkt hela våren att snart borde den väl komma, de brukar ju ha premiär runt sommaren, wey, nu har man nåt att se fram emot. (Ja hallå eller Harry potter är ju asbra! haha)
Kika och se vad ni tycker!

Gillar du HP?


♥ snyft

Åh. Igår efter Ugly betty så bad jag baby bränna ut nån film som vi hade på datorn. Medans han gjorde det satt jag där i soffan och tänkte lite för mig själv. Tänkte att tänk vad gulligt om han hade tagit Remember me, för den laddade ju jag ner med tanken att jag skulle se den själv nångång, eftersom Therese sa att det var en riktig tjejfilm, så då skulle boo slippa se den. (Han får redan se så mycket sånt, haha)
Sen när han sätter på filmen så är det den, åååh söötnos!
"Guuuu vad du är gullig, gulligull!" sa jag då, hahaha.
Jag tyckte iallafall om filmen, noona tyckte det var en tjejfilm såklart, men att den inte var sämst i världen, haha!

Har du sett den? Vad tyckte du?



♥ brunt, rött, brunsvart, kort, långt, lagom?

Är som alltid fundersam över mitt hår. Vill klippa mig, ha lite förändring, samtidigt gillar jag mitt enligt alla andra alldeles för långa hår, gillar att luggen är lång så jag kan sätta upp/fläta den när jag är less. Gillar det mörkt som det är nu, men också ljusare brun, men åhhhh vad jag saknar det röda...
Behöver jag säga att det är jag som är beslutsångesten själv?



gaaamla bilder

♥ bäbis

Igår fick min gamla hdd en liten bäbis, har länge känt att jag behöver en back-up eftersom att enda stället jag har alla mina tusentals bilder osv är på den. Så igår blev det äntligen en, hihi, nu ska jag bara arbeta mig igenom all skit också, haha. Min gamla hdd är i stort behov av rensning och organisering, så det ska jag göra ordentligt från början i den nya, och sen göra samma grej på den gamla. Men ja, det kommer nog ta ett tag.
Men man måste ju börja nånstans, innan jag dör kaaanske jag är klar iaf! ;)

Idag tänker jag dock inte börja, idag har jag tänkt att växla mellan städ och redigering, får väl se om något av det blir gjort, haha.
Pusspåer.
(Ni som är SÄMST på att kommentera, ni är ändå några stycken som är här och glor varje dag, säg nååt då, haha!)





© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ elf

Jag har sett att det är fler och fler bloggare som får upp ögonen för elf (eyeslipsface). Själv så beställde ett gäng grejor därifrån i april, bland annat en primer, bronzer, blush, lite ögonskuggor, en eyeliner och ett par borstar..
Hos elf hittar du massvis med billigt smink, säkert med varierande kvalité men finns nog många guldkorn, jag har ju somsagt inte testat alltför mycket, men det mesta av vad jag beställde är jag nöjd med. (Förväntade mig ju inte alltför mycket med tanke på priset om man säger så :) ) Med jämna mellanrum erbjuder elf fri frakt och då blir det ju extra värt, kika in vettja, så kanske jag slänger upp fri fraktkoder när de kommer upp (om någon vill ha dvs?).

Puss♥





© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ rea

Tänkte föresten tipsa om nellys rea som börjar imorn (?) men om ni går in på nelly, sen rea och skriver in koden "vipsummer2010" kan ni shoppa redan nu! Finns många godbitar till riktigt bra priser, själv tittar jag bara...

♥ midsommar

Hemma nu igen, har alltså spenderat tors-sön ute i skogen hos svärföräldrarna (som dock vart bortresta men lillasyster mona var hemma) druckit gott, ätit gott, och bränt oss i solen, haha :)
Idag kom svärisarna hem från finland så vi hämtade dom på flygplatsen och innan dess hade vi förberett allt till tacos så det mumsade vi på när vi kom tillbaka, efter vi ätit oss sådär jäkla mätta som man alltid gör på tacos (haha) så tog vi vårt pick-och-pack och åkte hemåt. Nu sitter baby, och har gjort ett tag, med gitarren och jag har läst lite bloggar osv...
Slänger upp de bilderna jag har från helgen (är så jävla dålig på att komma ihåg att plocka fram kameran bara, haha..)

Hade du en bra helg?


jag drack bland annat en flaska fresita som alla tjatar om så mycket, tyckte inte att den smakade sådär jättemycket dock


jag testade att göra vit kladdkaka


mimmibus (mimmi som är en kille och bosse som är en tjej, haha)


jag och älsk satt ute och spelade skip-bo i flera timmar igår och brände oss i solen, lite sådär mindre skönt idag men hey jag är glad för att äntligen ha fått lite färg :D

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ midsommarhelg

Idag började med att jag och baby gjorde oss iordning och åkte till backaplan, där han tog sig an systemet (som alla andra, haha) medans jag kikade på lite andra grejer (kläder och skor) sen handlade vi lite mat och så.
Sen har vi (jag) tvättat, hängt tvätt, diskat, skickat tillbaka de skorna jag fick hem förra veckan, handlat det vi glömt, och nu precis ätit och färgat mitt hår. Det blev ganska mörkt men bra tror jag, får se, det har inte riktigt torkat än. Kan inte ha blivit värre iaf ;)
Nu ska jag börja packa iordning kläder och sånt för helgen (kommer ta med mig allt jag äger somvanligt tror jag för jag har ingen aning om vad jag vill ha på mig) sen ska vi åka ut i skuugen.

Hoppas ni får en fin midsommarhelg så ses (skrivs/hörs? haha) vi på sön/mån.


Puss! ♥ :)




lite random bilder :)


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ baby

Ja somsagt, vilken jävla skitdag.
Men nu ska jag försöka lägga det bakom mig och njuta av att ha baby alldeles för mig själv i fyra dagar. Han är nämligen ledig imorn och fredag, så det blir långhelg ♥
Nu har jag satt honom framför tvn med tvspel och så ska jag skicka iväg ett par ansökningar har jag tänkt, sen fortsätta med att redigera lite studentbilder.
Hoppas du har/haft en fin dag iaf! ♥

Update: struntar nog i att redigera bilder idag, jobbsökandet tar sin lilla tid sen ska jag ut på promenad plus leka lite hemmafru.



© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ jävla idioter

Idag är jag arg. Fyfan vad jag är arg.
Jag åkte spårvagn för jag skulle iväg till folkuni. En stund efter jag gått på skickar jag smsbiljett (som jag börjat göra nu när jag åker spårvagn ibland "ifall att", haha.) Två minuter senare kommer det på tre kontrollanter, som sen påstår att jag skickade mitt sms när jag såg dem komma på och blablablalblabla.
Skitotrevliga var dom rent ut sagt. Eftersom dom inte tror mig när jag säger att jag skickat det innan och de säger att blablalbalbla det måste vara skickat och fått innan man kliver på och babbelbabbel så börjar dom be om personnummer osv.
Sen ber en tjej mig om min adress
-Kavaljersgatan, säger jag
-Nä men fan ge mig din adress nu!?
-Ehhh ja jag gjorde nyss det?
-Nej du är inte folkbokförd där.
-Eh nä men det var inte det ni fråga om utan min adress och det är kavaljersg. Jag bor där!?
Blalbalblallblallblallala otrevligaotrevligaotrevliga.
Mitt i allt kommer en ny kontrollant fram, en tjock ful äcklig kille (ja jag är fortf arg hah) som säger (otrevligt somfan fortf)
-GE MIG DIN MOBIL!
-Eh NEJ!? Du har FAN ingen rätt till min mobil sa jag ( för det var inte så att han fråga om han kunde få se min biljett utan verkligen GE MIG DIN MOBIL)
Sen fortsätter han tjata och blablabla. Sen får jag böter på 1200 kr!? HAHA skojar ni eller!? Jag får förfan 2600 i månaden typ, förra månaden 400, så dessa pengar jag får imorn behövs ju verkligen, och då ska jag betala 1200 i jävla böter som ändå är fel. Fyfaaaaaaan säger jag bara.

A jag kanske skulle stått på mig mer men vad hjälper det när det är tre kontrollanter som säger emot dig, du är arg, stressad, plus att halva vagnen också glor på dig. Eh nej jag ville mest därifrån och tänkte att jag tar hand om det senare.
Näääää men nu när jag kollar på lappjäveln så har dom tillochmed skrivit fel tid, så dom har skrivit ut tiden på bötern flera minuter tidigare än jag ens skickat mitt sms, alltså ännu fler minuter innan de ens kommit på vagnen. Ahaaaa ja då äre ju säääkert nån som tror mig om jag försöker överklaga och de skrivit en tid som är tre minuter före min biljett ens skickats, när det inte ens var så.
Nu tänker väl ni att man kanske kontrollerar vad det står när de ger dig bötern, ja somsagt tänk på att göra det ni när ni är förbannade, stressade osv.....
Nä whatever, visst ni kan få hälften av vad jag äger, och hade det vart befogat hade jag såklart fattat men antagligen vart lika arg men ändå.. Är väl bara att betala och se glad ut även om man vet att det är så fel som det kan bli. Är ju uppenbarligen inget att göra åt nu....

Creds till den som orkar läsa igenom alla svordomar och babbel men måste bara skriva av mig för jag är så jävla arg på de idioterna.


♥ i just hang on, suffer well, sometimes it's hard, so hard to tell




© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ shoppat


klänning gina 74.50, cykelbyxor bikbok 49.50, tshirt till noona hm 49.50, och lite skräp för dyra pengar haha :))

♥ monday

Åh! Varför måste det vara rea överallt? Jag har inte råd med det här tänkte jag medans jag strosade omkring i butikerna, haha. Lyckades ju trots allt komma hem med lite nytt, visar sen...

Något jag inte förstår är varför allt såntdär som är dyrt och tråkigt att lägga pengar på ska ta slut samtidigt? Alltid, alltid! Ansiktskrämer, hårfärg, deo, mascara, balsam/inpackning, spray osvosvosovsov.
Idag fick jag punga ut 260spänn för de ansiktskrämerna jag använder. Mmmm det svider lite om man säger så, fattigaste månaden också, vad fick jag 405kr eller nåt, ha ha! Sämst. Och då har jag somsagt massa fler grejor jag behöver, buhu, klagklag. Jaja snart kommer det nya pengar och lite mer än 405 förhoppningsvis, haha..

Här får ni en bild från en liten promenix igår
puss ♥




© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

pics





© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

saturday

Nu ska jag och babe iväg och äta indiskt! ♥


In flames då..

Det var riktigt, riktigt bra! Det var litet och intimt och kanonbra! ♥ Trots all väntan och smärta i både fötter (trots att jag tog mina bekvämaste skor) och rygg (i slutet mådde jag riktigt illa för jag hade så ont) så var det så jävla värt! Är såååå glad att jag köpte dom där biljetterna. Minns inte hur många gånger jag sett In flames nu men de är alltid lika bra.

Har världens huvudvärk nu så orkar inte riktigt med det här men här har ni två bilder iaf, puss!



© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

paketet

I paketet låg det tre par Frank dandy♥ till baby, och ett par till mig, och även ett par skor till mig :)
Har köpt de vita på bilderna för några månader sen på skopunkten, de har också svarta men jag tyckte dessa från ellos var snyggare då de från skopunkten är helsvarta, även där nere där de från ellos har en vit kant. Nu när jag fick hem dem ser jag ju vilka andra skillnader det finns, haha. De är betydligt högre, i både klack och lite i skaftet, och lite rundare framtill. Men jag ska prova dom lite här hemma så får vi se om dom är lika sköna som mina vita favvisar, annars får de bli dom svarta från skopunkten istället! (om de finns kvar dvs)






© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

Zombie..

..är jag idag, haha börjar bli gammal, klarar inte av att vara uppe längre än tills bolibompa typ.
har precis vaknat till (eller inte) med allra sista avsnittet av bella&tyra show och en massa bloggar, nu ska jag gå och se om jag kan gå ut i gårdagens smink (haha somsagt, lite tröttis ja) och isf så ska jag ta mig till hemköp och köpa chips! Haha! Är så sugen på mina favvisar nu så det är galet, och en cola till det så är helgen räddad!
Ska lägga in bilderna från igår och berätta lite mer om det senare, puss!

update: vilken timing! håller på och klär på mig för att gå iväg och då får jag sms om ett paket som ska hämtas ut, på hemköp, i like!

sjuttondejuni

Vilket bra avsnitt det var på greys igår va! Ska inte skriva nåt om det för vet att Therese inte sett det än.. :)
Men som efter varje säsongsavslutning så längtar jag redan nu tills nästa säsong.. Men en sommar går fort och snart är vi där igen, uppkrupna i soffan med tårar rinnande längs med kinderna ♥ haha :)


Nu har jag lite att greja med och sen ikväll så blir det In flames ♥
Ha en underbar dag :*

make me up

När vi var hos mamma&pappa senast så tog jag ju med mig ett sminkbord hem, som nu står i gästrummet, i love it!
Det är alldeles perfekt, ja förutom att det är fult, haha. Men jag ska måla det har jag tänkt, frågan är bara hur. Först tänkte jag vitt, men det kanske inte är så jättepraktiskt så nu lutar det åt svartbrunt som vi har många andra möbler i, och sen kanske vitt inuti (jaja, inte så praktiskt heller, men snyggt!). Yesyes, ska ta tummen ur nån dag och fixa det, tills dess, håll till godo med den fula färgen!
Det är lite tomt och lite väl välstädat just nu ;) haha. Jag torkade precis ur allt, plus att jag precis har tvättat alla sminkborstar och sånt så allt det ska i sen när de torkat, och så har jag en massa mer smink som inte heller har hittat fram än på bilderna, ja, det är lite fullare, och rörigare än sådär egentligen alltså, haha..


Föresten, missa för guds skull inte del två av säsongsavslutningen på greys ikväll!


öppet


stängt


inuti



© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

london baby

yaayyy!
igårkväll bokade jag och noona äntligen flyg till london ♥ måste fortfarande bestämma mig för något hotell, men det löser sig, haha! :) nu vet man att vi kommer iväg iaf. iiiih ska bli så roligt! :D
jag låg och tjatade hål i huvudet på noona igår när han ville sova, haha, jag är så go så go så..
längtar mest av allt till primark, hihihi. stackars baby kommer hata mig efter all shopping :D
ja herregud, det har gått hela två år sen jag var där sist, då med storebror råbärt, som faktiskt shoppade mer än mig den gången! (inte just på primark kanske men under resans gång) så pass att han var tvungen att be mig om pengar när vi väntade på flyget hem, för att köpa vatten! hahah, ja, tur att någon av oss är lite ekonomisk iaf.



lilla jag och min man, men sschh säg inget till joonas :*

nytt


senaste inköpen
den vänstra har jag visat men iaf :)
älskar ryggen på den grå/vita, är knappar hela vägen :) och ja, jättemycket färg som alltid när jag shoppar, ha ha!

bakabaka liten kaka

trots att jag har vart dösugen på smulpaj ett bra tag så blev det inte det igår, ha ha, testade ett recept på knäckig rabarberpaj istället och så kokade jag egen vaniljsås, ambitiöst värre!
betyg? vet inte, jag smakade igårkväll efter jag redan ätit mat så då blev det värsta sockerchocken i magen och jag mådde lite illa, haha.
jag låg och tänkte lite igår när jag inte kunde somna, på det här med bakning. jag tycker det är jättekul att baka och testa nya recept och så, men fan.. jag gillar inte sött så mycket längre, så jag vill ju typ inte äta det sen. (förutom lite kladdkaka då och då som jag får värsta cravings efter, haha!)
tänkte att jag får väl hålla mig till matlagning och brödbak, jobbigt som tusan när man blir så himla sugen på att baka bara!
men nån enstaka bakning då och då måste man ju göra ändå, om inte annat så har jag ju en sambo som äter det mesta.. :) (bland annat så tjatar han vaaaarje dag om att jag ska baka bullar, så det får det väl bli här nån dag, hah)






© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

my weekend

I fredags kväll kom alltså mamma&pappa ner hit ♥ Jag hade gjort en skitgod paj (faktiskt!) med varmrökt lax, spenat och lök, mmmm den var riktigt god, men som vanligt hinner jag aldrig med att fota (glömmer bort) när maten är klar så det blev ju inget bra det.
I lördags åkte vi in till stan och shoppade lite, fikade och så, riktigt mys! Sen på kvällen då skulle de iväg på bröllopsfest så då blev det mys för bara mig och Joonas med lite film.
Och igår åkte vi ut till Billdal♥  till faster med man och åt liten lunch, och med hem fick jag ett gäng rabarber som jag ska försöka hitta på nåt gott med idag. Blir nog åtminstone en smulpaj, för det är jag sugen på, sen får vi se om jag hittar på nåt mer eller om de helt enkelt får bo i frysen ett tag. :)
Jag och baby plöjer ju igenom ett antal filmer här hemma och i helgen har vi bland annat sett Slumdog millionaire, The back-up plan och Hairspray..


en breezer till matlagningen


rabarber


igårkväll slängde jag och ♥ ihop lite tacos. och ja, jag fick ju bild på pajskalet iaf, ha ha!


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

kent

Idag släpptes infon om Kents nya album, en plats i solen, som släpps den 30 juni!



Låtlistan
01. Glasäpplen
02. Ismael
03. Skisser för sommaren
04. Ärlighet Respekt Kärlek
05. Varje gång du möter min blick
06. Ensam lång väg hem
07. Team building
08. Gamla Ullevi
09. Minimalen
10. Passagerare


Mhhm! Spännande tycker jag. Idag kan man lyssna på singeln med "Gamla Ullevi" plus "Skisser för sommaren". Så det ska jag göra nu! :)
Ses sen!

jag gjorde't!

i did it!
nu har jag städat klart sovrummet! har lite grejer att gå igenom i skåpen och strumpor som vill paras ihop men annars så. känns riktigt skönt, somsagt, det här är ett rum jag haaatar att städa, haha, vet inte varför, men det tar alltid emot.
nu ska jag slänga ihop en paj och sen kommer mamma&pappa snart.
ha en fin helg :) ♥

jag vill ha..



..en klädställning! haha men jag har faktiskt inte plats.. :( kastar ut datorn så kan den stå här, haha ♥

i don't care what you think, as long as it's about me..

skrev precis ett långt inlägg om vilken skitdag jag hade igår, lägger nog dock inte upp det, utan det får stanna i utkasten. behövde mest skriva av mig.
men jag kan skriva en liten del igen, och det är vilka fina grejer jag har att se fram emot :) idag te x kommer mamma&pappa hit ♥, nästa vecka ska jag och min allra bästa vän se in flames tillsammans, om tre veckor kommer therese mfl. hit och jag och ♥ ska boka london snart och förhoppningsvis åka i början av augusti, och sen i slutet av augusti ska jag faktiskt jobba en vecka.
det blir nog en okej sommar trots allt. hoppas jag!

nu ska jag ge mig på sovrummet, som är mitt absoluta hatobjekt när det kommer till städning, men jag ska kämpa på, haaha..



glad prick för ett tag sen

london

jag och babe ska äntligen ta tummen ur och boka london här snart, men nu sitter jag och kollar runt på massa hotell och vet inte alls vad man ska välja..
tips!? :) (på något som inte är alldeles för dyrt gärna, haha)

new




© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

greys anatomy

vilket avsnitt igår!!!!
såg ni det? åååh vill se nästa nu, men ändå inte liksom. jag dör typ. vill inte att det ska ta slut. och inte att någon ska dö för den delen heller, ååååh dö inte satt jag och therese och smsade i kör under avsnittets gång, haha ♥



coolstuff

På coolstuff har dom gjort ett nytt tagsystem som ska göra att man lättare hittar liknande produkter som man gillar på hemsidan. Om man länkar en tag får man ett prylpaket från dem, och det kan man väl inte tacka nej till! :)
Här kan ni gå in och vara med ni också!
På coolstuff finns ju massor av onödiga, roliga prylar, jag gillar bland annat dessa från tagen I köket :


en jordgubbssnoppare (är ju snart jordgubbssäsong, perfa!) och ett knivställ

hachiko



har precis sett denna filmen, och har inte mycket mer att säga än att nu ska jag och mina rödsprängda ögon gå och lägga oss♥

designen

har en ny temporär design. för er som har internet explorer så ser det helknas ut förmodligen men annars borde det vara helt ok. har ju världens widescreenskärm här så svårt att veta hur det blir på andras.. men men. det får duga for now, precis som den andra haha. nåån dag ska jag orka göra en ordentlig!

tisdag

efter lite frukost och dusch så tog jag och beccs en liten runda på stan innan hennes tåg hemåt gick. fick med mig en klänning från monki hem, de hade rea så istället för 350 betalade jag 87,50 eller nåt, haha. :) kan visa sen...
när jag kom hem hade jag fått tre stycken paket, två från cdon med avatar♥ och slumdog millionaire♥ på bluray, två böcker och sen ett par testbilder från crimson inför lite framtida framkallningar.
sen hade jag också en liten sjukling hemma, så jag ställde mig och lagade uuurgod mat, haha. och nu har jag precis vart ute i regnet och köpt lite ägg och smör för sjuklingen var sugen på kladdkaka. hjärtat♥

igår föresten så tittade vi på shutter island, den var jättebra, men jag fattaar fortfarande inte hur det var egentligen :( haha.


favoritfilmer, böcker, testbilder



gjorde en gryta liknande den jag gjorde för ett tag sen, men godaare haha, och till det blev det ris, mumma.


min lilla sjukling

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

åttonde juni

har precis plåstrat om mina fötter, nu ska jag hitta något att klä på mig sen ska jag och beccs göra stan en stund innan hon åker hem igen. :) hörs sen.

rain, rain go away

hallådär.
idag håller jag på med en rejäl storstädning av hela lägenheten, tar sin lilla tid men kommer bli skönt när det är klart!
dagen till ära har det fina vädret försvunnit och det regnar, skönt när man är inne och städar, mindre skönt att jag faktiskt måste gå utanför dörren senare idag, haha!
i eftermiddag/kväll ska jag möta upp rebecca som är här nere för ett möte, och sen ska vi ha sleepover, haha! ska bli jättekul att ses, var längesen, så det ser jag framemot! :)

just precis hände något konstigt, haha. jag blev uppringd av något random företag som ville att jag skulle komma på intervju. (jag har alltså inte sökt jobb där, typ aldrig hört om dom tidigare). så nu ska jag dit på onsdag. verkar vara skit och bajs rent ut sagt men det är lika bra att åka dit och prata lite och höra lite mer vad det handlar om, så får vi se, har som ni hör inga större förväntningar. (finns ju antagligen en anledning till varför jag inte har klickat vidare in på deras annonser på platsbanken, hah). wellwell, somsagt, det återstår att se vad det är för nåra.

nu ska jag fortsätta min städning och hålla tummarna för att det slutar regna, vill inte vill inte gå ut när det regnar haha.


jag och beccs på studenten :)

söndagen

idag har vi vart på ikea och äntligen köpt våra köksstolar. sen har vi vart ute och gått i solen, och köpt jordgubbar! har inte velat köpa innan för de är alltid så vattniga domdär första, men idag var jag tvungen när vi gick förbi på vår promenad. :) dom var helt okej iaf, längtar tills dom där riktigt goda svenska.
jag håller på och städar lite smått, men nu ska jag laga mat och sen fortsätta med städningen, och ikväll blir det väl samma visa som resten av helgen, soffmys och film ♥
puss.

nelly outlet öppnade btw igår i borås, är såå sugen på att åka dit, men är också såååå fattig så det lär vänta. fick liksom 400kr den här månaden, woho! eh aa..


himlen igårkväll

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

hoppsan..

"Råkade" spontanköpa två biljetter till In flames när de spelar på Sticky. En minut efter att jag sett att de skulle spela satt jag helt plötsligt och betalade, hah. Sen hoppade jag in i duschen och sprang iväg och hämtade ut dom. Tänkte överraska min ännu ovetande sambo när han kommer hem, hoppas han blir glad, kunde ju trots allt blivit elva stycken 50kronors plagg på hm istället, haaaha! Nej ska bli skitkul faktiskt, var längesen jag såg dem nu och de är ju gryyymma! :D



© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

utdrag ur lunardagboken



hahahahaha, orkar inte ens kommentera. men ska väl tillägga att det finns värre.... hahaha. åh. jag dör.

it's been a while

Loggade in på lunar, tittade på gamla presentationer, kollade igenom gästboken, dör av att veta allt jag skrivit i dagboken, allt med ett enda stort leende. Vilka minnen va!
Sen började jag titta på lika gamla bilder och nu rinner tårarna. Haha. Herregud..


dagens


Såhär ser jag ut idag. Fast bilden är från förra veckan. Men sammasamma idag liksom.
Men nu har jag dissat strumpbyxorna och så tar jag nog på mig mina fina sandaler istället. Om Joonas kommer ur duschen snart så blir det Allum och rusta, haha, kommer nog hem med nåt fynd ska ni se. Parfym vill jag ha bland annat (från rusta alltså, dom är goa, faktiskt).
Sen lyckades jag visst smöra till mig en sväng inne på HM i allum, för vi skulle ändå till ica där, mahahah, han vet inte vad han har gett sig in på. Haha näädå, var på stan förut ju, hade möte också, men iaf, fyfaaan vad folk. Och på BikBok vare 50% på allting i affären, det visste ju inte jag, så jag traskade in där, sen ba "faaaaen vad mycket folk!?" sen såg jag skyltarna, och vände. Allting låg typ på golvet och det var kö i hela butiken. Nejtack.



ikväll missar vi inte..

Föresten!
Ikväll missar iaf inte jag Kniven mot strupen 21.00 på tv3! Varför? För dom är i lilla Noooora, haha.
Se det! :)


finns kniven mot strupen/kitchen nightmares i spanien borde dom åka till det stället där den här maten serverades i malaga, haha.


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

fem för femtio

Nu tänker väl du "kan hon inte räkna" men jo, de två tublinnena är ju sammalika, och det skulle man ju kunna säga om de två killtshirtsen nere till vänster också.. ;)
Det här är iaf lite nyheter på hm's hemsida, alla för 49.50. Visst har de väldigt mycket såna priser nu? Kanon ju!
Själv är jag sugen, och har vart ett tag, på den svarta tubtopen, som jag vet finns i butik, sen linnet och tshirten (?) i samma mönster ser också lovande ut. Ska kika om de finns idag i butiken tänkte jag... (Haaahaa, jag lovar att jag inte ska köpa alla tre!) Eller ja, butikerna. Hatar (och älskar) att det finns så många HM i göteborg. Man vill ju liksom kolla i alla, för i nån kanske något som inte finns i de andra finns, men man orkar ju inte! Haha. Hinner inte med ju, gör allt till ett stort istället, så kan man spendera en heldag där inne, haaha!




nyheter på hms hemsida

noraglass

När jag var uppe i Nora/Örebro förra veckan var det finaste Therese jag lekte med, alla dagarna, hihi. (ingen annan ville ju leka med mig, haha! gjorde ju inget iof, tusse duger ju gott och väl ;)
Vi shoppade (såklart, haha) och åt årets första noraglass ihop :)
Mysmys. Saknar den pluttan. Är alldeles för långt ifrån :(



tusse klagade på att alla matade fåglarna så dom är så jävla närgågna. tror ni inte hon gjorde samma sak själv sen eller? haha

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

sleepless again

fyfaaan vilken natt. jag har sovit riktigt dåligt. säkert för att joonas har klängt på mig hela natten. snark.
hade planerat att städa idag, men det är fint väder idag med. jag mår lite dåligt av att vara inne när det är fint, det är ju som att man måste vara ute när det väl är fint.
får se hur jag gör men som jag känner nu blir det nog en promenad i solen, och sen väntar jag på att den kommer runt till balkongen och njuter en stund där. då får jag lite solgos men kan göra nytta också. känner inte riktigt för att gå och fläka upp mig på nån grästuva nånstans nu liksom, haha! :)






© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

idag för ett år sedan

1juni 2009 hängde jag i stadsparken med sp3c och gjorde banderoller till vårat flak, för fyra dagar efter det (5juni) tog vi studenten! Helt gaaalet. Tiden går så sjukt fort, ett helt år liksom..?


sunshine

Har precis hoppat i ett par shorts, och nu ska jag ut och sola!
Äntligen!

update: blåser så mycket, plus att jag blir så uttråkad av att sola själv, så blir en promenad nu istället. Låg ute i en dryg timme iaf..

RSS 2.0