♥ rain rain go away

Här öser det ner, och har gjort sen igår. Riktigt sånt väder då man bara vill ligga inne under täcket och titta på film och dricka varm oboy typ. Ja, men nä, jag ska jobba 11-19 idag, 13-18 imorn, 13-16 på söndag osv.. Det gör inte så mycket, det är mest det där med att man inte vill gå utanför dörren såna här dagar, brrr....





gammal bild

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas

♥ ..

På tal om väskor föresten så köpte jag denna häromdan. Kikade på rean inne på accent, i samma veva så gick väskan jag hade just då sönder (haha) så det var ju dags för en ny kan man säga..
Det var halva reapriset så 124.50 betalade jag för denna, perfekt storlek också, love it!

(älskar den från gina som jag inte har bild på ännu mer, men den kostar ju 299. Så detta kändes mer överkomligt just nu när jag inte vill slösa så mycket pengar innan london, för man vet ju aldrig vad man hittar där heller :)) Plus att denna blir perfa i london, vill inte släpa med mig kameraväska dit utan vill ha en väska där jag får plats med kameran, plånbok osv i en...blablabla you get the picture)





© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas

♥ bag


gillar väskan från gina
finns en annan väska från gina också (som inte finns på hemsidan) som jag dregglar på varje gång jag ser den, men ingen mer shopping innan london...

♥ heartless

Nu tar jag och min nya myströja (49 kr på ginas rea) en runda på stan, sen några timmars jobb
puss!



♥ varje gång du möter min blick


varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större
varje gång du möter min blick, hör jag ditt hjärta ge mig blod
varje gång du möter min blick, går en störning genom ljuset
varje gång du möter min blick, så vet jag vem jag är


2 år älskling ♥

♥ today

Dricker ett glas saft, äter ett nybakt havreflarn, och älskling kom precis hem och är ledig imorgon, kan det bli bättre?
Jodå! Tidigare idag hade jag systeryster, johan, björn och goa emil på besök för en fika (då med nybakta kladdkakemuffins), och ikväll kommer mamma och pappa på en kort visit! ♥
Så trots att jag är sjukt seg i ryggen och känner mig lite sådär småkrasslig så är jag happyhappy idag!
Och från och med imorgon så har vi tre saker att fira inom loppet av en vecka här hemma, hihi. Börjar med hjärtats födelsedag imorgon ♥

Nu ska vi ta en promenad och hämta ut ett paket (som även innehåller babys födelsedagspresent..) och sen kanske iväg och fylla på lite skåp här hemma, det är i princip tomt i både kyl, frys och skafferi haha. Så går det när man jobbar tills sena kvällen varje dag.

Ha det kanon!



gammal bild

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas

♥ commander

Idag är jag seg i ryggen kan jag lova! Jobbade igår, tre till tio.. Ryggen har jag haft ont i ett tag och kände verkligen av det några timmar in i passet igår, men fötterna!! ÅH! Jag kände inget av det, förns jag tog av mig skorna när jag skulle byta om. Haallå eller. Ajaj, ville typ gråta lite.

Nu håller jag iaf på och städar lite snabbt här hemma, sen ska jag iväg och jobba några timmar ikväll igen.
Ha en fin dag!
Puss ♥

♥ eyeslipsface


världens mjukaste borste /  mineral lipstick nicely nude


nya borsten i jämförelse med gamla från lindex (och jag som tyckte den var mjuk... pfft!)


pressed powder porcelain / hela ordern: nailpolishes - mint cream + white, mineral lipstick, pressed powder, kabuki brush, liquid eyeshadow sultry satin, small angled brush


© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas

♥ black&white


allt från h&m

♥ måndag

Idag är det måndag nummer tre då.. Haha. Baby har jobbat i helgen så det har inte riktigt vart nån helgkänsla om man säger så, lite mer som bara en massa måndagar på rad. Bleh!

Hade tänkt åka iväg och göra lite ärenden och sådär idag men när jag vaknade så var det så himla tråkigt väder, så jag håller mig hemma. Håller på och bakar bröd, ska tvätta och fixa lite, hämta mitt paket från elf som tydligen kom i fredags, handla lite och ikväll ska jag göra pannkakor (=stå i köket hela kvällen typ haaha) :)
Ajuste, sen har jag ett telefonmöte idag också, skojskoj.

Är nååågot shoppingsugen om man säger så. H&m har fått in massa nya grejer på hemsidan som jag dör för.... Och de där grejerna från lindex som jag visade tackar jag heller inte nej till.....
Men nej, jag ska inte shoppa massa innan london, och det är faktiskt bara strax över två veckor kvar.. Jag klarar mig nog (not).

Lägger upp lite godingar från hm sen, stay tuned!


fredagens




kommer snart till lindex

♥ nelly

Jag slängde precis ihop ett par skor i nellys nya tävling, haha ja, som ni kanske förstår så la jag inte ner särskilt mycket tid på dom, men såhär blev dom iaf! :))

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


♥ fredagsbilder







© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ need you now

Åh. Kvällarna är så himla korta nu. Igår kom jag hem vid sex och var helt död, sen kommer boo hem vid strax efter sju och är ungefär lika pigg. Vi äter, lägger oss i varsin ände på soffan och kollar lite tv, sen är det läggdags. Vi hinner liksom knappt med att säga hej ordentligt. Och ikväll kommer jag hem äännu senare, då blir det väl kudden direkt typ, haha nädå.. Hoppas jag inte! :)
Och i helgen blir jag också ensam (om jag blir kvar här nere tills dess dvs) då han måste jobba, men snart, snart hoppas vi på att det värsta är över och att vi får lite mer tid. Sen är det ju inte alltför långt kvar tills london heller... :)

Idag har jag väntat på en paketnisse, inte till mig, det kommer nog nästa vecka, men det första av joonas två paket från thomann.
Så kom det en kille som levererade paket till några andra hus (jag står och spanar på balkongen mest hela dagarna förstår ni haha!) och tänkte att han har säkert vårt paket. Och mycket riktigt, så efter att han gått fel några gånger och tillslut gett upp, ropade jag på honom från ballen och sa att hörredudu, det där paketet vill jag ha! haha.

Jag ska visa bild sen, när noona har fått kladda på den lite, för åååh så snygg den är. Det är alltså en ny gitarr jag pratar om, så nu blir det väl ännu mindre tid över till mig, haha ;)


söt tant med plastpåse på huvudet för att skydda sig mot regnet :D

♥ nervous

Yä. Idag är jag nervööös i magen, haha.
Ska iväg och göra nåt jag aldrig gjort förut, haha.
Ni får kanske veta nån dag, kanskekanske.
Håll tummarna så länge!


♥ sommar, sommar, sommar och sol...

Åh jag svettas bort i värmen. Man orkar ju knappt ha kläder på sig, synd att man måste det när man går utomhus där det är ännu varmare, haha..
Men man ska inte klaga så mycket på värmen, innan vi hinner blinka är hösten och mörkret och kylan som kommer med den här... Usch!
Varför inte bara varva vår, sommar, och pyttelite vinter, där runt jul liksom? Det tycker jag vore myyycket bättre ^^
Yes, det som är kvar av sommaren kommer gå hur fort som helst. Det är nu det börjar hända grejor nämligen, det blir örebro, babys födelsedag, vår årsdag, london, jobb osv..

Sen är det höst, och vad kommer med hösten? Skola för de som vill det.. Själv vet jag inte, har ju kommit in på lite kurser men känner ju att jag har gjort mitt i skolan för ett bra tag, men kanske blir det som i våras, att jag hoppar på lite om jag inte har något bättre för mig.
Vad gör ni till hösten? Kom ni in på det ni ville om ni sökte något?



dagens

♥ senaste tiden

Den senaste veckan har jag tagit hand om min sjukling (=ligga i soffan och titta på dålig tv, laga mat, springa efter te osv, haha) shoppat, ätit gott osv, och i helgen spelat massa little big planet
Nu blir det snart promenad, och på vägen hem ska det köpas glass till våra onda halsar, och sen bänkar vi oss nog i soffan och laddar upp för kommande vecka.

Puss.

♥ i tried to be perfect, but nothing was worth it


oldie

♥ ang..

Jo angående förra inlägget då..
Tänkte bara klargöra att jag inte alls är avundsjuk eller att jag missunnar någon av dem någonting alls, haha. (Klart att alla skulle bli glada av lite pengar, det säger jag inte heller, haha.) :) Men det jag ville få fram var helt enkelt frågan, vart kommer pengarna ifrån?
Och hur har de råd egentligen?

Så nu behöver ingen tro att jag är värsta avundsjuk och så bara, jag är bara fundersam över hur de kan ha råd med alla resor, shopping, kameror, datorer osv.. That's it.
Puss.

♥ fattar inte?

Foki.
Läser ni hennes blogg?

Ok, för det första... Hur faaan har hon och hennes pojkvän råd att resa så mycket dom de gör? Visst hon tjänar mycket pengar på bloggen, men hon själv säger ju att hon lägger undan alla de pengarna till sitt framtida företag, så hur har de råd att resa till Tokyo, New york osvosvosv och bo lyxigt, shoppa massor, i princip varannan månad?

Men nu till vad jag dampar om just nu, haha..
Idag fyller Foki's pojkvän år. Av Foki's föräldrar får han en Canon eos 5D mark 2 !! En kamera, där bara huset kostar över 20.000kr! Och det ger dom alltså till deras svärson? Haha jag fattar verkligen inte vart alla pengar kommer ifrån.
Kan tillägga att Foki typ nyss fick en ny Macbook Pro av sina föräldrar, plus att hennes pappa sagt att när hon tar körkort får hon välja vilken bil hon vill, så köper han den till henne (!!!!!)

Jag vet inte vad hennes pappa gör men hennes mamma verkar ju typ äga en pizzeria? Hur är dom rika, och HUR rika är dom egentligen!?

update: här hittade jag en artikel på aftonbladet om Foki's pengar.. hon shoppade tydligen för 50.000 kr i tokyo!? herreguud... haha, konstigt att hennes mamma blev lite chockad? (då hon tydligen betalade för kalaset)



printscreen från http://fokis.se/

♥ bullmamma

Igår bakade jag för första gången bullar alldeles själv (ja annars har det ju vart så att man har suttit brevid och tittat på och provsmakat deg när mamma har gjort dom, haha) och de vart faktiskt ganske bra, nästa gång blir dom pööörfäkt!
Själv gillar jag typ bara vaniljbullar, men eftersom jag främst bakade till Joonas som har tjatat så blev det bara några få till mig, då får jag njuta desto mer av de som finns haha :))






© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ summer



© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ home

I helgen var ju somsagt Tuss, Elin och Elin här.
Vi har svettats på liseberg, ätit tacos och svettats lite till, rännt omkring i götet om natten och tagit en runda på stan.
Jää, vi hade skoj.
Lägger upp bilder när jag får från dom andra!
Puss


när vi skulle sova i fredags efter dom kommit hit hade tuss ett litet paket till mig,
med två såna här armband, ett till mig och ett till henne, hur söt!?






jag vann världens sötaste gorilla (och en chipspåse) på liseberg ♥ :D

© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ airplanes

Ååååååh vilken rolig dag, hah.
Försov mig lite idag, (helt slut efter helgen haha), så stressade iväg för jag skulle på ett seminarie, det tar ca en timma att åka dit, sen när jag kommer dit, tror ni det är något då eller? Näää för då har som såklart tabbat sig där, kul. Så då var det bara att åka därifrån igen. Påväg hem skulle jag in på apoteket och hämta ut nya ppiller, men eftersom jag inte är skriven här nere så skulle jag få betala fullpris IGEN, ööh nej! Så nu ska jag gräva här hemma och se om jag hittar några så jag klarar mig tills jag åker upp till Örebro om ett tag.
Träligt värre.. :)

♥ tonight

Ikväll smäller det! Haha näädå, men ikväll kommer Tusse!! Och Elin och Elin såklart! :D
Iiih ska bli så kul, vi ska till liseberg, gå ut och shooppa!

Några bilder från förra sommarn när Tussan och Råbärt var här;


jag var rödtott och baby var trött? haha


jag såg tydligen ut som en hamster hela kvällen? haha..


gos! och där skymtar man vårt gamla fula vardagsrum som vi inte hade hunnit gjort om än haha.

♥ balkong

Åhh älskar våran balkong nu, haha!
Tänkte tillbaks på när jag bodde ensam i Örebro och inte hade nån balkong, fyfaaaan vad det var träligt på sommaren alltså..
Yes hursomhelst, ungefär såhär ser det ut nu alltså, möblerna hade vi sen innan (+två till stolar som står bakom mig på bilden haha) Så kan ni skymta det otroligt fula golvet längst bort där det är en lite upphöjd kant. Oranget, svarta fläckar (nån som sprayat någonting svart där ute typ) bortflagad färg... Mmmmm, såå skönt att slippa se det, haha.
Så ni kan tänka er det golvet, plus en massa gamla lister och skräp typ, så såg det ut innan vi orkade ta tag i det.

Yesyes, nu ska jag börja fixa och dona här hemma :)
Ha en kanondag!



© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

♥ stuff

Idag fick jag ett paket från coolstuff som innehöll en liten solcellslampa, en kylmugg, ett värmehjärta (perfa i vinter för fryskotten lisen, haha), en massagegubbe och ett kit så man kan göra is-shotglas, haha! :)
Tack coolstuff för de onödiga prylarna! ;)



© Alla bilder är mina egna bilder om inget annat anges och får inte användas utan tillåtelse

RSS 2.0