♥ can't take my mind of you

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Nu sitter jag och äter ett päron och väntar på min bubbe sen så ska vi nana, :)
Är ledig idag och imorn, sköönt. Idag har vi myst hemma, vart duktiga och städat, haft svärmor på fika, lagat mat, bakat osv. Men imorn blir det andra bullar, hihi, då har jag nämligen lurat med mig noona på en shoppingrunda! Han hatar typ att shoppa så man får göra sitt bästa för att hålla honom på gott humör men det är mys ändå. :)
Nää, nu ska jag kolla kontot så jag är redo för morgondagen;)
Pöss!


♥ never gonna take us down

Har sånt otroligt shoppingbegär efter att ha legat hemma i typ två veckor nu, haha! Har inte hittat några kläder som jag blivit jättesugen på att klicka hem (ärligt talat så är det så att om jag shoppar kläder och sånt på internet så känns det inte som att jag har shoppat på riktigt så då måste jag ändå på stan ;) så det fick bli lite smink istället :D Hittade inte jättemycket jag kände att jag var i behov av där heller men blev ett par bronzers, nåt nagellack osv... Blir fint :)


bild från förra elfbeställningen

♥ walk away

Jag har vart datorlös i några veckor nu, men i helgen blev en ny hårddisk isatt så nu är jag back on track, även om det faktiskt inte har gjort mig så mycket att inte ha en fungerande dator, det är väl mest grejen att ha, ifall att, eller dom där gångerna när man inte kan göra allt med kära iphonen.
Förra helgen blev en riktig partyhelg, var ute både fredag och lördag efter våra stängningar. Askul! Älskar grejen med att vara ute tills morgonbussarna går också, göteborg is the place to be! ♥

Efter allt jobb och festande vaknade jag upp på min lediga dag, måndagsmorgonen, och mådde skit. Ni vet när man vaknar och bara känner "NEEEEJ!", hade en massa planer för dagen, och inte minst för veckan och helgen. Menmen, första gången jag har sjukskrivit mig sen jag började jobba i somras, var väl dags antar jag. En hel vecka blev det.. Inte frisk än men pigg nog att ta mig an ett par stängningar iaf (tror jag).
I fredags så kom noona, mamma och pappa och hälsade på, mysigt! Hade riktigt fint vårväder i lördags så jag och päronen tog ett par rundor på stan, sen tog jag och mamma en tur till ikea osådär, medans noonis slet med att få ordning på datorn.
Sen efter att jag blivit lämnad ensam igen, så efter många om och men blev det några timmar hos chefen igårkväll med massa fint folk, han fyller ju nämligen 25 år idag, lille farbror!

Yesyes. Ja denna veckan och helgen blev somsagt inte alls som jag hade tänkt mig, men man får väl ta saker lite som dom kommer och säger kroppen ifrån såpass som den gjort denna veckan är det väl bara att ta det. Synd bara på allt fint som vart planerat läänge som missats osv. Men det tar vi igen. Jag och mina bästa bruudar!

Nu blir det lite desperate housewivesfrukostmys, haha. Ha det fint ♥


längtar tills det är varmt nog att mysa på balkongen, mmyes! ♥

♥ i need this

Ett pris på över 20,000kr känns dock liite saftigt..


♥ since u been gone

20080906

"i ditt stora hjärta börjar slagen bli små
och du rör min kind så jag förstår
att det bara är timmar tills du går"


Nu ger jag upp den här dagen.
♥ nobody's perfect

Har sen i torsdags kväll haft min pojk hemma, såå mysigt ♥ Jobbar öppning denna helgen, lö-mån så vi har ju inte haft jättemycket tid men iaf hela fredagen då jag var ledig och lite sådär innan/efter jobbet, myyyys har det vart iaf! Mitt hjärta.

Tycker lite synd om de som får stå ut med mig på jobbet just nu, är riktigt pissig, och det vet jag om, men det kommer en tidpunkt då man tillslut inte orkar mer, inte orkar ta mer skit, inte orkar slita för ingenting (eller bara gnäll) osv..
Har haft gråten i halsen hela dagen och nu blev det visst dags att lätta på trycket lite, haha,
ha det fint ♥

RSS 2.0