♥ best thing i never had

Tjatja bloggen!
Alltså jag är så jäävla trött, fattar inte. Sover alltid för länge när jag är ledig, ändå är man alltid zombie. Semester, jatack!
Igår fyllde fina ia år, det firade vi med ett pubquiz. Hade inte jag och annis börjat fuska (kika på ztoffe och ia's svar) så hade vi lätt vunnit en vinflaska (förlorarpriset haha) Fattar inte hur vi tänkte där riktigt ;) Nästa gång satsar vi helhjärtat på vinet!

Imorn är det midsommarafton, och idag är tydligen årets köttigaste dag på jobbet. Min sen tidigare värsta dag på jobbet var dagen innan julafton, och detta skall tydligen vara värre... Ska snart ladda upp med en runda i skogen, så kanske jag vaknar till liv också!♥ marry the night

Idag är den bästa lediga dagen på längeee! Sov länge utan att bry mig, dessutom kunde jag bre ut mig lite extra eftersom jag sov själv. Gick upp, satte på gaga på hög volym (utan att nån gnäller) åt rester till frukost (hallonsoda/passionsjuice och chips). Nu har jag städat undan lite efter gårdagen (drinkar och tacos med tjejerna), fått paket (älskar lensway! alltid snabb leverans), och nu ska jag lägga mig på soffan med ett par tidningar... Sen blir det nog lite bakning när min andre hälft kommer hem igen!

Btw, bilder överlåter jag till facebook fr om nu tror jag. :)

Puss!

♥ tjatja bloggen!

Tänkte bara säga att jag hade en superbra kväll igår med femkamp och stjärnvinst;)
Bilder osv kommer, nu ska jag (efter att ha ätit lite plopp) ta och slänga i en tvätt och lite sånt där nödvändigt. Har noll ork egentligen men what to do. Imorn åker jag hem iaf!


RSS 2.0