♥ 19901014

14 oktober 1990. Tjugo år sedan lilla Lisen föddes. 20 år. Hallå! liksom. Gammal tant snart ju.. Annat var den på den gamla goda tiden..:
♥ favvoveckan

Hejhoppsnoppflopp. Alltså fattar ni hur jävla trött jag ääär eller? Zombie varje dag numera. Sämst är det.
Idag har jag vart ledig och imorn börjar min favvovecka. Favvoveckan är det därför att jag jobbar öppning tis-fredag och har ledig helg.
Lite extra favvo är det  just denna veckan då jag faktiskt blir 20 på torsdag, och för att fira det kommer min fina familj (mami, pappa, rob och tusse ♥) på fredag kväll. Wiiiiiie! Längtar.. :)


min bästis kommer hit ♥

Bäbis är iväg och jobbar långt bort denna veckan så jag blir nog hemma själv fram tills tors/fre. Kanske likabra egentligen så jag får något gjort här hemma, blir inte mycket av det annars nämligen :P haha.
Men jag saknar min lilla bubbla så jag blir alldeles tårig nu. :( Vi ses allt för sällan numer, när vi båda jobbar så mycket och jag jobbar dumma skittider :(
Jaaja.. Bäst är han iaf ♥


saknar dig bubblan ♥

Idag mitt på dan kom svärmor förbi, vi fixade med och beställde lite foton, sen fick jag allt ta och klä på mig annat än pojkvänsbyxor och morgonfrilla för vi åkte in till stan, det vankades bio och mat :)
Vi startade med ett glas mousserande vin sådär klockan fyra (haha) sen god mat och en lite halvtaskig film får man väl lov att säga ^^ Mona joinade oss mitt i maten också :)
Det här med filmvalet blev ju lite tok, först skulle vi se hämnden, men det fanns inga biljetter kvar, sen bokade vi till salt, innan vi fick veta att mona redan sett den, haha, så då valde mona en tantfilm istället. Eller som Maritta sa efteråt "Hihi, jag tog med er på vuxenporr" hahaha.

Nu har jag och min huvudvärk precis gjort världens tråkigaste matlåda (makaroner och quornbullar) och ska nu göra mig redo för sängen och ladda upp inför öppningsveckan.


dagens leggings (ja, för det är det enda jag använder på benen nuförtiden haha)

Pusspuss.

♥ greys anatomy ♥

Jag kan väl erkänna att jag är och har varit (hela mitt liv) en serienörd, såpatönt typ, haha. Det har vart vita lögner, skilda världar, oc, gossip girl, gilmore girls, one tree hill, csi, cityakuten, desperate housewives, ugly betty osvosvosvosvosvosvosovvsovsovosovv..
Men under årens gång har jag ju insett att man faktiskt inte KAN följa ALLA serier, haha. Så numer är det (typ) endast Greys Anatomy som jag följer slaviskt. Tror inte jag missat ett enda avsnitt nu under de 6 säsonger som visats..

Och vet ni vad? Tills igår så var jag övertygad om att jag hade världens problem då jag jobbar stängning imorgon då säsongspremiären är. Det gör jag ju inte alls! Haha. Jag är lite koko i huvudet men så blir det ibland när man har olika scheman varje vecka.. Iiih, ni ska bara veta hur glad jag blev haha! :D Så imorn, 21.00 sitter iaf jag bänkad i soffan framför kanal5 och mitt älskade Greys anatomy! ♥ Längtar!
Gör du?


RSS 2.0